Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΠΡΟΛΗΨΗ

Πήραμε σκοροκτόνα για να βάλουμε στις ντουλάπες μας γιατί αυτή η εποχή είναι πολύ παραγωγική για τους σκόρους. Γι αυτό, αυτή την εποχή που είναι πολύ παραγωγική για τους σκόρους, επειδή είναι πολύ παραγωγική για τους σκόρους, πρέπει να προμηθευόμαστε σκοροκτόνα. Αλλά και τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου, αν και δεν είναι πολύ παραγωγικές για τους σκόρους, μπορούμε μάλιστα να πούμε πως δεν είναι καθόλου παραγωγικές για τους σκόρους, προμηθευόμαστε σκοροκτόνα καθαρά για προληπτικούς λόγους. Αν και στις συσκευασίες αναγράφεται καθαρά πως κάθε ένα φακελάκι με σκοροκτόνο υγρό αρκεί για μία ολόκληρη εποχή, εμείς αυτή την περίοδο που είναι πολύ παραγωγική για τους σκόρους, αγοράζουμε καινούρια σκοροκτόνα κάθε δυο μέρες εκτός Κυριακής και αντικαθιστούμε τα παλιά φακελάκια με σκοροκτόνο υγρό με καινούρια φακελάκια με ολόφρεσκο σκοροκτόνο υγρό. Τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου, αντικαθιστούμε τα παλιά φακελάκια μία φορά την εβδομάδα. Σε αυτήν όπως και τις υπόλοιπες περιόδους του χρόνου, σε κάθε ντουλάπα τοποθετούμε δέκα φακελάκια με σκοροκτόνο υγρό, σε κάθε ντουλάπι (εντός ή εκτός ντουλάπας) τοποθετούμε δέκα φακελάκια με σκοροκτόνο υγρό αλλά και δεξιά κι αριστερά σε όλη την γκαρνταρόμπα σκορπάμε δεκαπέντε φακελάκια με σκοροκτόνο υγρό, τα οποία, όπως προαναφέρθηκε, αντικαθιστούμε αυτή την περίοδο, κάθε δύο μέρες εκτός Κυριακής, με καινούρια φακελάκια με ολόφρεσκο σκοροκτόνο υγρό.
Και για να είμαστε απόλυτα σίγουροι, αυτή την εποχή που είναι πολύ παραγωγική για τους σκόρους, κουβαλάμε πάντοτε στην τσέπη του παντελονιού μας ένα φακελάκι με σκοροκτόνο υγρό το οποίο ανανεώνουμε κάθε φορά που αλλάζουμε ρούχα, ήτοι κάθε μέρα ή ακόμα και δύο ή περισσότερες φορές την ημέρα.

5 σχόλια:

elix_geo είπε...

Από πρόχειρους υπολογισμούς και δεδομένου του μεγέθους της γκαρνταρόμπας σας που περιλαμβάνει όλες τις επώνυμες μάρκες της αγοράς...

1225 σκοροκτόνα ετησίως ξοδεύετε!!!

Με τέτοια κατανάλωση μου φαίνεται θα πάω να ανοίξω σκοροκτονοπωλείον και θα σας κάνω προσφορά!

Γιάννης Φάντης είπε...

Αναμένουμε την προσφορά και ελπίζουμε το σκοροκτόνο σας να μυρίζει Aqua di Gio για να ταιριάζει με τα υπόλοιπα Armani της γκαρνταρόμπας μας...

Ανώνυμος είπε...

Είμεθα μια σοβαρή εταιρία που ασχολείται όχι με την "εξολόθρευση" -πολύ βάρβαρο- του σκόρου, αλλά με την "οριστική επίλυση του προβλήματος". Όπως αντιληφθήκαμε οι σκόροι σας ανήκουν στο σπάνιο και ευγενές είδος skorus modus victim armani. Αυτό το συγκεκριμένο είδος καταδέχεται ρούχα πάνω από μια συγκεκριμένη αξία και μάλιστα είναι τόσο εξελιγμένο που, όταν κάποιο ρούχο πολυφορεθεί στη Γλυφάδα, Κολωνάκι κλπ, παύει να το προτιμά.
Η επιχείρηση "οριστική επίλυση του προβλήματος" γίνεται αθόρυβα και σε ώρες που δεν θα σας ενοχλήσουμε. Πείτε μας διεύθυνση, πότε θα λείπετε και όταν επιστρέψετε θα βρείτε τις ντουλάπες σας άδειες και χωρίς ίχνος σκόρου.
Δεν είναι ανάγκη να μας αφήσετε κλειδί.

Για την Σκοροαποδομητική ΑΕ

Αριστείδης Κουκούλας
Διευθυντής

Γιάννης Φάντης είπε...

Κύριε Κουκούλα emeritus,

Εάν αναλαμβάνετε να επιλύετε τους φορώντες τα Armani και συνεπώς φέροντες το είδος skorus modus victim armani εκτός από το καθεαυτό είδος (ή τη φέρουσα το είδος ενδυμασία) δίχως να θίγετε το modus vivendi των κατοίκων της Γλυφάδας ή του Κολωνακίου, θα σας προτιμήσουμε και χωρίς μειοδοτικό διαγωνισμό. Acta, non verba!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε,
Απασχολήσαμε έναν φιλόλογο για να βρούμε την άκρη του συντακτικού σας λαβύρινθου και έναν λατινιστή. Αυτή τη στιγμή συσκέπτονται και μάλλον, αν κρίνουμε από το έντονο του διαλόγου έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο.
Όπως καταλαβαίνουμε, για να συνεργαστούμε με εσάς, πρέπει να αποκτήσουμε δίπλωμα εις την λατινικήν
O tempora o mores.

Ψάχναμε για πρόβατο και βρήκαμε λύκο
O, praeclarum custodem, ovium lupum

Αριστείδης Κουκούλας (σωστά,emeritus)
Πρώην Διεθυντής