Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΑ

Δεν τον είδαμε να πέφτει από την ταράτσα της πολυκατοικίας, αλλά ακούσαμε τη φωνή του που κατά την πτώση έλεγε «οι παραλλαγές του Rachmaninoff σε θέμα του Corelli στερούνται οποιασδήποτε φαντασίας» και το γδούπο του κορμιού του στο τσιμέντο της πυλωτής. Το είπαμε και στον ανακριτή της αστυνομίας και στην αδερφή του που είναι δασκάλα πιάνου και αμφότεροι μας θεώρησαν φαντασιόπληκτους.

ΔΕΙΝΟΠΑΘΗΣΗ

Γνωρίστηκαν μία ημέρα έπειτα από τα εγκαίνια μίας αναδρομικής του Cy Twombly στο χώρο που στεγαζόταν η αναδρομική του Cy Twombly κάπου στην κεντρική Ευρώπη και οσονούπω ερωτεύθηκαν. Ήταν μία γνωριμία η οποία οδήγησε σε ένα γάμο, δύο παιδιά, μία απόλυση, ένα διαζύγιο, αμοιβαία έλλειψη σεροτονίνης, κατανάλωση ουκ ολίγων Xanax, μία αυτοκτονία και έναν εγκλεισμό στην Κασταλία.
Τελικά, η τέχνη του Cy Twombly δεν είναι μόνο υπαίτια πολλών δεινών στο χώρο της τέχνης αλλά και της ζωής.

ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ

Συμφωνούμε στην τσιμεντοποίηση του Υμηττού υπό τον όρο να τοποθετήσουν πολύ προσεκτικά τα σώματα όσων σκέφτηκαν, προώθησαν και υλοποίησαν την ιδέα της τσιμεντοποίησης του Υμηττού στο τσιμέντο όσο το τσιμέντο είναι ακόμα νωπό και όσο τα σώματα είναι ακόμα ζωντανά.

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ

Στη διασταύρωση Βουλιαγμένης και Αλίμου είχαν σβήσει για πάνω από δύο ώρες τα φανάρια και δεν υπήρχε τροχονόμος με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα και οι πεζοί να περνούν δίχως κάποιο κεντρικό σημείο οδηγιών και οι οδηγοί και πεζοί να λαμβάνουν αποφάσεις που αφορούσαν στην οδήγηση και την πεζοπορία αντίστοιχα, δίχως οδική σήμανση. Αντίθετα με τις περιβόητες διήμερες και τριήμερες μαζικές εξορμήσεις μας στην Εθνική οδό όπου οι οδικές σημάνσεις λειτουργούν αψεγάδιαστα και ο αριθμός νεκρών και τραυματιών από αυτοκινητικά δυστυχήματα μπορεί να συγκριθεί με τον αντίστοιχο εμπόλεμης ζώνης, στη διασταύρωση Βουλιαγμένης και Αλίμου δεν έγινε ούτε μία σύγκρουση.